Budaya Kita

Menanti Jawapan
Jenuh juga seharian menanti nak dapat respon dari kaji selidik yang dibuat. Maklumlah kita bukan org ade ade heheheh sehari sampai kena ban ngan Facebook Sebab banyak sgt hantar message kat org.
Try juga buat guna Facebook Ads, tapi setakat ni view nye ramai. buat sorang pun belum ada lagi. Sabar separuh dari iman. Itulah yang jadi pegangan. Fuh… lama lagi la cam ni baru leh dapat feedback.
Mencari 30 orang macam nak cari 300 orang, macam mana kalau nak cari 300 orang lepas ni ye. mungkin belum sampai sampai lagi tahap tu budaya kita. moga suatu hari nanti kita lebih mesra untuk menjawab kajian 🙂 dulu aku pun cam tu gak malas nak jawab kajian orang. sekarang ni amek ko… orang plak malas nak jawab kajian aku.
Sabar Ramzan, ade hikmahnye.. sikit je lagi… 
Lepas ni yok kita main ngan spss lak… 
Kalau korang ade mase, meh le jawab survey ni.. Klik Sini

Leave a Reply