Overtime Hujung Minggu

Bulan ni bulan agak sibuk bagi kami berdua. Sebab dalam proses nak prepare rumah sebelum kami pindah masuk. Adat org bekerja, jadi masa yang ade sebelah malam dan hujung minggu je.

Sambung usaha minggu lepas, minggu ni kami sambung tampal wall paper n touchup cat sesikit.

Buat kerja berdua je… askar 3 org tinggal dengan neneknye… kalau ikut x jadi kerja dibuatnye.

Siap satu panel kami cuba sambung kat tangga… huh… agak susah nak dapat patern yang sama… nak elak banyak buang kami tampal je… nasibla kalau x cantik… tapi ok la hasilnye… 

Kami berdua tengah fikir cam ner nak pasang kat tangga sebelah tu… dah la tinggi… 

Leave a Reply