Teratak Kami

Rumahku Syurgaku

Alhamdulillah…

Setelah sekian lama dan macam macam proses akhirnya berjaya juga kami dapatkan rumah ni…

Desa Paya Mengkuang… dekat je ngan umah keluarga kami…

Sesi menanggalkan wallpaper lama

Niat hati nak cat semula kawasan ni tapi sebab kesan wallpaper lama ni sangat susah nak tanggal jadi kami buat keputusan tampal wallpaper semula.

Maka bermula la sesi shopping wall paper kat uda. Dekat sejam gak duduk kat kedai wallpaper tu. Nasib baik brother tu ajar cara cara betul nak pasang wall paper. Semudah ABC…

Persiapan Bilik Eva dan Ezra

Requested by Eva ngan Ezra mase first time bawak diorang masuk bilik ni, diorang request nak kan bilik ni warna pink. So, papa ngan mama siapkan la bilik ni dengan warna pink serta wallpaper kegemaran diorang.

Mengecat Ruang Tamu

Gagahkan diri cuba mengecat sendiri rumah ni bersama Cik Nazarina, separuh je siap dah capai telefon cari tukang yang tgh free untuk bantu cat rumah. Ketawa kami laki bini… nampak mudah tapi sbb bkn rutin kami jadi lebih baik kami bagi pada orang yang pandai ngecat untuk sambung mengecat

Leave a Reply